Livet !
Utan Energi lever man ett fattigt liv, kanske inget liv alls. Utan glöd och gnista finns kanske inget hopp. Många som lever i sin sjukdom kanske då ger upp.

Det är svårt att finna kraften, när livet är svårt och motgångarna är många.Men så länge hjärtat slår så finns den inom oss alla, det gäller bara att hitta den och ge den plats att växa. som en blomma behöver vi en ny kruka eller kanske lite ny jord och näring för att blomma.

Vi måste vattna våra besvärade och sjuka kroppar med vitaminer, mediciner och glädje. Vi måste våga pröva alla alternativ. Vi måste vattna våra sinnen med en vilja att återta våra liv. Vi måste bygga upp våra skal så att det i sig kan ge oss styrka när vi känner oss svaga.

Livet som är nu skall levas, alla har något i sitt liv att glädjas åt. Oavsett motgång finns alltid en meningen med våra liv, som även ger glädje till andra. Livet är inte alltid rättvist och vackert. Livet kan ta oss i riktningar vi inte hade tänkt oss, vi kan tappa kompassen och gå vilse. Alla kommer att få sina törnar och livsläxor längs vägen. När dörrar stängs kan vi öppna ny, vi kan pröva att gå andra vägar än vi tänkt oss i från början. Vem vet vart de bör. Kanske finns det en positiv överaskning i slutet av vägen.  

Inga kommentarer: